صنایع استان چهارمحال و بختیاری به دو دستهماشینی و دستی تقسیم می شوند. صنایع ماشینی استان چهارمحال و بختیاری بیش تردرشهرهای شهرکرد، بروجن و فارسان استقرار یافتهاند.از مهم ترین کارخانه های صنعتیاستان چهارمحال و بختیاری می توان به کارخانه قند شهرکرد، کارخانه ریسنده گی بروجنو صنایع شیرو لبنی شهرکرد اشاره نمود.
در استان چهارمحال و بختیاری تولید صنایعدستی بسیار رایج بوده و در میان عشایر بختیاری رونق به سزایی دارد. از صنایع دستیمهم استان می توان به قالی بافی، قفل سازی و انواع بافته های خانگی نظیر کلاه نمدی،عبا، نمد، گهواره (ته ده) و کوبه دراشاره کرد که تولید آن ها به طور عمده برایمصارف خانوار عشایری و روستایی صورت می گیرد.
با توجه به میزان نزولات جوی و جاری شدن رودخانههای پرآب، کشاورزی یکی از مهم ترین ارکان اقتصادی به ویژه در شرق استان چهارمحال وبختیاری محسوب می شود. از میان محصولات سالانه این استان غلات از اهمیت قابل توجهیبرخوردار است، به طوری که بیش ترین درصد از کل سطح زیر کشت محصولات سالانه به غلاتاختصاص داده شده است. بعد از غلات، نباتات علوفهای درصد بیش ترین میزان سطح زیرکشت محصولات سالانه را به خود اختصاص داده اند.
قشلاق ایل بختیاریدر شمال شرقی استان خوزستان و در منطقه کوهستانی شهرستان های دزفول، شوشتر، مسجدسلیمان، هفتگل، بهبهان و ایذه قراردارد. محدوده قشلاق ایل بختیاری از طرف غرب بهرودخانه دز، از طرف شرق به حد فاصل بین شهرستان های بهبهان و ایذه و از طرف جنوب بهمنطقه کوهستانی و دشت خوزستان محدود می شود.منطقه ییلاقی عشایر بختیاری محدودههای شهرستان های کوهرنگ ،فارسان،اردل، بروجن ولردگان است